Ostatnio kombinuje z masłem orzechowym jak mogę – wiem, że lubicie takie przepisy a ja uwielbiam masło orzechowe także nie będę kłamać – eksperymentuję z nim bardzo chętnie. Dużo ostatnio szukam inspiracji na stronach dotyczących diety ketogenicznej – bo choć sama na niej nie jestem to np desery przygotowane wg jej założeń fajnie się u mnie sprawdzają, bo mają mniej węglowodanów niż inne, nawet te “zdrowsze”, desery. I taką fajną wariacją z masła orzechowego są właśnie te gofry.
Składniki (4szt):
Wszystko blendujemy i smażymy w dobrze rozgrzanej gofrownicy.
*niezmiennie od kilku lat używam tylko maseł orzechowych Krukam, które mają rewelacyjną konsystencję i bezkonkurencyjny smak, a do tego są w przystępnych cenach. Ponadto często są w promocji nawet -20% a zawsze możecie skorzystać też z kodu rabatowego dziewczynainformatyka, który daje Wam -10% na cały koszyk (promocja obejmuje również przecenione na stronie produkty).